Тинка и Сашо

Тинка и Сашо

Велико Търново - 5 септември 2010

Влади е един от онези хора, до които веднъж щом се докоснеш, трудно може да забравиш. За по-малко от 48 часа, заедно с Иво, те запечатаха моменти от нашия живот, към които ние и нашите близки ще се връщаме завинаги. Знаем, че има много сватбени фотографи, има и много други професионалисти, но тази страст и плам, с която Влади твори е заразяваща.

Първата ни среща от 4 часа мина неусетно в шеги, забавни разкази и безрой съвети от неговия богат сватбен опит. Разбира се , ние нито запомнихме, нито записахме всичко, което той ни посъветва, но най-важните му думи, никога не можахме да забравим: „Мечтайте! Това е вашият сватбен ден!”.

В същата уютна сладкарничка, където завърши първата ни среща, няколко месеца по-късно започна годежната ни фотосесия. През този слънчев юлски ден, въоръжени с огромно търпение, шеговито настроение и няколко впечатляващи обектива, Влади и Иво станаха част от нашето ежедневие и запечтваха спомените ни в любимия ни парк, любимото ни кафе, в бъдещия ни нов дом…И ние ги допуснахме така лесно в нашия малък свят, защото им имахме доверие, огромно доверие. Резултатът беше едни прекрасни и неподправени снимки. Тази фотосесия бе като една репетиция за големия ден. Тогава те ни показаха какво може да подобрим, за да имаме още по-красиви снимки.

Дългоочакваният ден дойде, а с него и огромното притеснение и невероятната радост. Влади и Иво успяха да уловят всичко в този ден – сълзите на нашите родители, подкрепата на нашите кумове и приятели, щастието в очите ни. Този път обаче ние още по-смело и уверено показвахме любовта ни пред обектива.

Всяка една сватба е красива, когато има истинска любов. Нашата сватба отмина, но ние продължаваме да се наслаждаваме на нейната красота чрез нашите снимки и тайничко отброяваме дните до следващия най-щастлив запечатан момент от Влади и Иво.

Снимките  можете да видите тук: