Галя и Иван

Галя и Иван

Балчик - 7 септември 2010

Първата ни среща с Влади бе чрез снимките му – изпълнени с живот, трептящи от емоции. Среща с “неговите” младоженци и част от техния свят, може би най-красивата – любовта им. Запитахме се как е успял да покаже всичко това.

Така решихме да му пишем. Приятна изненада дойде две минути след това с неговия отговор. Беше толкова професионален и в същото време мил и трогателен, че вече знаехме – “Той е нашият човек!”

С нетърпение очаквахме да се видим с Влади, който вече беше спечелил доверието ни. Разбрахме, че силата му не е само в уменията и таланта, но и в това да усеща хората и да споделя техните вътрешни преживявания, което е може би най-ценното. Той успя да надникне в нас и да види мечти, които дори и не си представяхме да реализираме.

Бихме искали да споделим и нещо лично. На тази първа среща на живо Влади беше със съпругата си Гери. Хармонията между тях, общуването с двама ни показа колко много вярват в семейството и в брака, колко важни са за тях. Тогава разбрахме, че едва ли би могло да има друг фотограф, който да заснеме сватба по-добре, по-истински и отдадено.

Много хора ни питаха защо направихме следсватбена фотосесия. Защо, след като всичко е приключило? А всъщност едва тогава всичко започва, както е и в реалния живот. В сватбения ден отделяме време за роднините и гостите си, различни ритуали и традиции и като че ли не остава много за нас самите. А когато обичаш, искаш да има нещо, което да разкрие и запази това чувство, напълно романтично и интимно. Поглеждайки следсватбените ни снимки, виждаме точно това.

За отношението на Влади може да се пише много, но накратко ще кажем – той е силно емоционален, амбициозен и талантлив. Това е, което му дава шанс да постигне целите си. Очарователен и сговорчив, за него няма затворени и забранени за снимки територии и така може да направи реални и най-невероятните идеи. Както Гери Балевска каза: “Той живее, за да снима”.

Заедно с Иво Орешков, с когото са прекрасен екип, са едни от малкото новатори в сватбената фотография в България. Те се осмеляват да предлагат дори и нощни снимки. Влагат всичко от себе си, много, много труд и усилия. Така нашата следсватбена фотосесия се оказа нашият истински сватбен ден. Ден, в който можехме да сме изцяло себе си. И знаем, че това се случи, защото избрахме фотографите Влади Балевски и Иво Орешков със сърцето си.

Снимките може да видите ТУК