Ани и Петьо

Ани и Петьо

Плевен - 7 май 2011

Истински щастливци сме, че Влади и Иво бяха до нас и отразиха най-прекрасния за нас ден. След първата ни среща,която беше почти два часа останахме безмълвни. Влади сякаш беше художник и за тези два часа той нарисува сценария на нашата сватба, така както никой друг не би могъл. Не можех да си представя как един мъж може да бъде толкова романтичен и влюбен в това, което прави.

В началото на големия ден бяхме малко притеснени, но с тяхното пристигане всичко отмина. Още с чуването на пръвото „щрак“, знаехме, че започва рисуването на нашата приказка. Влади и Иво жужаха край нас като пчелички и със своя професионализъм извайваха историята на любовта ни. През целия ден те бяха като наши приятели, поканени на сватбата, даваха ни съвети, напътстваха ни, смееха се, шегуваха се, бяха щастливи заедно с нас.

Те направиха сватбения ни ден уникален и единствен, за което сме им благодарни от сърце.

Сватбеният ни албум е най-красивият и безценен подарък, който Влади и Иво направиха за нас. Те са запечатали по невероятен начин целия ден. Всяка една снимка в албума илюстрира щастието от това, че сме заедно. Един поглед, едно докосване, една целувка, една прегръдка, а всъщност всичко на света.

Той ще остане прекрасен спомен за нашите деца и внуци. Ще бъде като книга, която ще им четем, а снимките сами ще разказват за истинската любов на техните родители.

Снимките можете да видите тук.