Елена и Сашо

Елена и Сашо

София - 23 септември 2011

Здравейте Влади и Иво!

Искаме още веднъж да изразим благодарността си за всички неповторими моменти, които създадохте и пресъздадохте! Още преди да се запознаем с вас, бяхме избрали екипа на Балевски фотография, след много детайлно разглеждане на хиляди, хиляди снимки…Единствено при вас всяка сватбена двойка има собствено лице!

Първата ни среща с теб, Влади, беше като двучасова въртележка – получихме невероятни идеи за това как да организираме сватбения си ден, даже някои сценки ги разиграхме на място и развеселихме посетителите в кафето. Върнахме се вкъщи не просто заредени положително, не просто размечтани, а и спокойни, че имаме насреща човек с принципи, който не прави компромис с работата си! И се убедихме в това на сватбения си ден! Не сме вярвали, че за краткото време между църковния ритуал и тържеството могат да се получат толкова разнообразни снимки! Влади, ти не просто имаш око за онзи вълшебен момент, който остава като скъп спомен за цял живот, ти умееш да го създаваш – с отмъкнато за няколко кадъра детско хвърчило или с всевъзможни подръчни средства, които са се оказали на правилното място! Иво има толкова нестандартен поглед към всяка ситуация, че може в сватбения ти ден да те накара за миг да се почувстваш като митологичен герой (за снимките с ябълката става дума)… Всеки ваш кадър носи неповторим заряд !

Още от самото начало искахме да направим следсватбена фотосесия, защото и на двамата ни беше ясно, че въпреки настроението в деня на сватбата, ще бъдем напрегнати и мъничко притеснени. В това отношение с Влади бяхме напълно единодушни и насрочихме деня за фотосесията месец след сватбата. Този ден се превърна в едно истинско приключение: Влади залягаше по пътищата, в тунелите, когато влакът се очакваше след 15 минути, уговаряше случайно срещнати работници по пътищата да се снимаме с машините им, и така, докато стигнахме до кривите улички и старите къщи в Копривщица…Подарихте ни незабравими моменти!

Влади и Иво, надяваме се всеки път, когато разглеждаме снимките си (а ние го правим често), да усещате тази благодарност, която не знаем как иначе да изразим…Върнахте ни вярата, че в България може да се работи със сърце и професионализъм!

Снимките можете да видите тук: