Форум на сватбените фотографи и видеооператори

Форум на сватбените фотографи и видеооператори

В периода 04.04.2012 – 06.04.2012 в гр. Дряново се проведе първият международен форум на професионалните видеооператори и фотографи – България.
Присъстваха над 100 колеги от България, Русия, Украйна и Македония.

Влади Балевски бе поканен като лектор на семинара. Темата на лекцията, която бе на 6 април 2012 г.  от 10:00 ч., бе – заснемане на събитие с 2 и повече фотографа, защо е нужен 2 фотограф, функции на втория фотограф, 2 и повече гледни точки.
Лекцията бе над два часа, като след това над половин час колегите задаваха много въпроси.
Положителните отзиви и насърчения, които Влади получи от много колеги, дават увереност на екипа на „Балевски фотография“ да продължават да работят със същия ентусиазъм в посоката, която се развиват.

Кратък репортаж от събитието може да видите ТУК .

Организатори на събитието:

 • Национална Асоциация на Професионалните Сватбени фотографи и видеооператори – НАПСФВ – България
 • Европейска Асоциация на Събитийните видеооператори – EEVA – ЕС
 • Съюз на сватбените видеооператори – ССВ – Руска федерация
 • Делийски Студио – професионална фотография и видеозаснемане – България

Съорганизатори и спонсори на събитието бяха:

 • Техно-БГ, Технорентал-БГ – официален представител на Панасоник Бродкаст – внос и отдаване под наем на професионална техника и аксесоари.
 • Слайдмен – Българският производител на Стедикам системи за стабилизация
 • Фото-Браво – производство на фотокниги и луксозни ДВД кутийки и аксесоари.
 • Профайлд – представителство на Никон за България – представени бяха двата нови фотоапарата D800 и D4.
 • Динафос – видео и фото осветления и аксесоари.
  Фактор.БГ – представители на Епсън

Основна цел на събитието бе свободна обмяна на опит между участниците в събитието и фирмите съорганизаторки. Представяне и презентация на последни технически новости и продукти.В рамките на семинара бяха организирани над 15 мастеркласа и презентации от фирмите участнички.

Специално за събитието по покана на НАПСФВ пристигна група от около 20 чуждестранни участници, лектори от Русия и Украйна.

Малко моменти от семинара:

290

8 коментара

Като участник във форума бих искала и тук да изкажа своите благодарности на Влади Балевски, за увлекателната лекция и за това, че сподели своя опит и стил на работа със своите kолеги. Благодаря и на всички останали лектори, на организаторите и спонсорите на събитието. До нови срещи :) Елизабет Димитрова
И аз да кажа нещо: Поздравления за лекцията. За мен беше ценна, защото успях да си запиша някой идеи и техники, за които не бях се сещал. А и много добре бяха обяснени. Другото е, че дори и след лекцията обърна внимание на всички. Точен си!!! Ще се радвам да се срещнем отново и да обменим опит...Ивайло Христов
Пею Енев Отговор
За мен провелото се мероприятие беше безценна възможност да се докосна до работата на най-добрите в бранша. Да обменя опит с колеги от страната и чужбина, да получа безценни съвети за работата и подхода към клиентите. Искам да благодаря на всички лектори и в частност на Влади Балевски за изключителния му професионализъм и най-вече за държанието и начина му на презентиране. Лекцията беше много, много полезна, но и самото му присъствие беше от голяма полза за всички. Влади отдели от личното си време, за да отговаря на въпросите ни извън лекцията, която проведе. Искам да кажа, че за мен беше много ценно и му благодаря за всичко! Поздрави и Успех!
За мен форумът беше невероятно изживяване с възможността лично да се запозная с колеги, правещи същото като мен, но обединени от идеята да ставаме все по-добри и услугата, която предлагаме, да доведем до нови качествени нива. Влади, на теб искам специално да благодаря за лекцията! В нея, ти за пръв път в България сподели много хитрини и тайни, до които, ако трябваше всеки сам да достига на база личен опит, щеше да отнеме години, а и пак не се знае какъв щеше да е резултата. Адаш, желая ти изключително успешен летен сезон и се надявам на есен да се съберем на подобно радостно събитие!
Петър Иванов Отговор
Радвам се, че бях участник във Форума. Освен с лекциите, семинарите и представените нови продукти и услуги той ми беше изключително полезен и с контактите с колеги от цялата страна. Този формат ни предостави чудесна възможност да се запознаем и да обменим мнения и идеи. С риск да повторя колегите по-горе - специални благодарности на Влади Балевски за смелостта и щедростта му да сподели с нас своя опит и знания. Сблъскал се през годините с всички присъщи за бранша проблеми не се поколеба да ни предостави готови, работещи решения. С пожелание за нови успехи! Петър Иванов
Йонко Русев Отговор
Специални благодарности от мен за Влади Балевски! Много добре подготвен за лекцията, която изнесе; много важни или по скоро много "тънки" моменти, които сподели с нас и най-важното: излючително полезни за всеки Сватбен фотограф ! Браво Влади ............комплименти !С пожелание за много творчески и лични успехи !Йонко Русев
Х.Христов Отговор
Да благодарим на организаторите за доброто начало на серията семинари на тема сватбена фотография, на специалиста в сватбената област Влади Балевски за изчерпателната и ползотворна лекция. С гореща препоръка за повече такива срещи с колегите .

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни