Рая и Николай

Рая и Николай

Гърция - 20 май 2012

Винаги сме знаели, че един ден любовта ни ще бъде увенчана с красива сватба, на който щастливо ще си кажем ДА. Но как ще изглежда тя в детайли, никога не сме си представяли. Знаехме само едно – кой ще запечата миговете на щастие, на любов, на вълнение и усмивки.

Изборът на Балевски фотография беше категоричен.След първата ни срещата с Влади Балевски вече нямаше и капчица съмнение, че сме направили правилния избор. Страстта и вдъхновението, с които в детайли ни разказваше всичко говореха за неговият професионализъм. Личеше си, че снимането е неговият живот. И непрестанно повтаряше – „Мечтайте! Това е вашият сватбен ден!“ Така и направихме – размечтахме се! Така и съвсем естествено дойде решението да направим фотосесията след сватбата, за да й се насладим изцяло и да осъществим частично една наша мечта – сватба на плажа /или поне фотосесия на плажа/. Заснехме фотосесията в Гърция, отделихме й цял ден, в който се бяхме посветили само и единствено на това – да направим уникални снимки, на които дори и нашите деца и внуци след време – да възкликват УАУУУ. Получи се! Дори много, много повече отколкото бяхме очаквали. Знаехме, че Влади и екипът му са блестящи фотографи, но те за пореден път надминаха себе си.

Дори и екстремните подвизи, които трябваше да правим по време на фотосесията и които ни караха да настръхваме, определено си заслужаваха. Просто се доверихме на Влади и Иво. Ефектните снимки говорят сами за себе си. Обажданията с поздравления, които получихме, след като публикувахме кадрите, говорят сами за себе си. А ние просто се наслаждавахме!

Не искаме да прозвучи банално или фамилиарно – но е искрено – Благодарим ти, Влади! Благодарим ти, Иво! Благодарим ти, Стефане! Благодарим ти, Силве! Благодарим Ви за всеотдайната работа. За страстта, с която изпипвахте и най-малкия детайл. За съветите преди сватбения ден и за помощта на самия сватбен ден! За истинските кадри, на които така пресъздадохте любовта ни, че да ни просълзяват от щастие, дори и когато ги разглеждаме след години.

Бъдещи младоженци – Мечтайте! Доверете им се и се наслаждавайте! Крайният резултат ще ви очарова….за цял живот!

Рая и Николай
Петрич – 20 май 2012

Снимките на фотосесията можете да видите ТУК: