Искра и Бахар

Искра и Бахар

Балчик - 16 юни 2012

Така… От къде ли да започна… Избрахме екипа на Балевски повече от година преди сватбата ни (тогава нямахме и идея кога и къде ще бъде) – всичко стана съвсем случайно, гледайки снимки от сватбата на моя позната. С всяка следваща снимка се убеждавахме все повече и повече, че сме направили правилния избор!

Лично за Влади мога да кажа, че на първата ни среща, след повече от 3 часа разговори, успя да затвърди желанието ми той и екипът му да запечатат този важен ден! Определено Влади и Иво не са от хората, които гледат просто да си свършат работата и да отметнат поредната двойка младоженци – те помагат, дават идеи и правят всичко по силите си, за да накарат двойката да се чувства добре в този важен ден! Лично Влади ми взе телефона по време на подготовката преди сватбата, за да не ме занимават с глупости и го връчи на шаферката ми! Влади, благодаря ти, че не беше просто фотограф, а човек, който е ЗАГРИЖЕН за мен! И съм сигурна, че влагаш сърцето си във всяка сватба, на която присъстваш!

За мое огромно съжаление нямах много контакт с Иво преди сватбата, но от това, което видях в него, мога да кажа: Иво, няма такъв човек като теб! Евала! Толкова си спокоен, че успя на следсватбената сесия, въпреки екстремните катерения с тази огромна рокля, да ме успокоиш и мен и да се чувствам сигурна, водейки ме по скалите! Благодаря ти, че в напрегнатите моменти успя да разведриш обстановката!

Благодарим, че по време на сватбата дори забравихме, че сте там!

Със съпруга ми не сме от хората, които се харесват на снимки! Благодарим, че с огромно удоволствие ще показваме снимките от сватбата си и на внуците си, казвайки им колко сме били хубави на младини!

Благодарим ви, момчета, че запечатахте във времето нашата сватба! Благодарим ви, че след време, когато спомените са избледнели, ще се връщаме отново там и ще виждаме тази приказка, която пресъздадохте в снимки!

Продължавайте да творите!

Искра и Бахар
Двореца, Балчик, 16.06.2012г.

П.П.: Извиняваме се за многото „Благодарим“, но наистина БЛАГОДАРИМ!!!!!!

 

Снимките от тази фотосесия може да видите ТУК