Деси и Митко

Деси и Митко

край Каварна - 12 август 2012

Когато  моят съпруг ми предложи брак, след „да”, първото, което му казах беше „Влади Балевски”. Познавах неговата работа косвено – от снимки на познати и фотоси в сайта му. Бъдещата ми кума говори с него, за да „запазим” Влади и Иво за датата, която бяхме избрали – 26.08.2012. Оказа се, че датата е заета. Написах на Влади сърцераздирателно писмо, в което му обясних, че няма да се омъжа и, че ще остана „стара мома”, ако не снима сватбата ни. Срещнахме се на живо, говорихме, мечтахме, обсъдихме и най-малките подробности около една сватба. Не съм срещала човек, който да говори с повече любов за работата си. Обърна ни внимание на всякакви подробности и детайли около една сватба, за които изобщо не бяхме помислили. И… пак стигнахме до датата. Вече бяхме резервирали ресторанта и не исках да я сменяме. Влади, обаче, беше зает. Единствената свободна дата през август беше 12-и. Навих се веднага. Звъннахме в ресторанта, за щастие бяха свободни на 12-и и така – променихме датата без да мислим повече.

До деня на сватбата се чувахме още няколко пъти, уговаряхме подробности, постоянни ни хрумваха нови и нови идеи.

И така – в подготовка, нерви, притеснения и всякакви емоции дойде 12 август.

Най-ветровитият ден за лято 2012. Имах чувството, че вятърът ще строши костите ми… Бяхме много притеснени. Влади беше до нас и ни успокояваше. Беше с мен в стаята до последния миг преди да излезем за церемонията. Освен прекрасен фотограф, той беше и чудесен психотерапевт. Повявайте ми, това е много важно в такъв момент.

Няма миг от сватбата ни, който Влади и Иво да не са уловили. По най-прекрасния начин. Снимките са ми много по-ценни от подаръците, които получихме, от видеото, което имаме. Всеки път, когато ги гледам, си спомням детайли от сватбата, които са ми убягнали от много емоции в деня. Снимките наистина спират дъха, точно както вятъра го правеше в деня на сватбата ни, но по по-приятен начин.

Влади не е просто най-добрият сватбен фотограф. Той беше наш приятел, психотерапевт, съветник…

Благодарим ви Влади и Иво! Ако всички обичаха работата си, колкото вас, България щеше да е едно по-добро място!

Деси и Митко

(писмото, което Деси написа преди сватбата, може да видите ТУК)

 

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни