Есенен форум на сватбените фотографи и видеооператори

Есенен форум на сватбените фотографи и видеооператори

След успеха на първия форум на професионалните видеооператори и фотографи в България, следващата седмица (от 13 до 15 ноември) отново в Дряново ще се проведе второто подобно събиране.
Този път с управителния съвет на Асоциацията на сватбените фотографи и видеооператори, след обсъждане на темите, решихме да поканим изцяло български лектори. Поканата да бъда отново лектор не я приех този път и предложих моят приятел и колега от Пловдив Митко Яков (Dimitaritereza Yakovi), който ще сподели ценен опит по въпроса за следсватбената фотосесия – тема, която предложих за дискусия на семинара и ще се включа като водещ в нея. Друга тема, която предложих и се прие предложението ми да бъде разгледана от Йонко Русев, бе „Портретна фотография, основни правила и приложението и по време на сватбената фотосесия“ – тук отново идеята е да се включа като водещ и да помогна със своя опит да бъде разгледана в дълбочина спецификата на въпроса и особеностите при работа с трудни модели.

Друг участник във форума, но като фирма, ще бъде моят приятел и колега Тошко от БАТИНКОВ АРТ, с който заедно работим по сватбените албуми, които предлагаме на клиентите си. Той ще представи мостри на различните материали, от които се изработват луксозните албуми, както и ще отговори на множество въпроси на колегите.

До този момент около 100 души са заявили участие във форума. Все още има малко свободни места.

Повече информация за първия форум и моето участние в него може да прочетете и видите ТУК

Информация за предстоящото събитие (програма и условия за записване) може да прочетете тук

НАПСФВ

16

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни