Приключи есенния форум на сватбените фотографи

Приключи есенния форум на сватбените фотографи

Приключи Есенния сватбен форум на сватбените фотографи и видео-оператори в България, който се проведе отново в Дряново от 13 до 15 ноември.

Форумът се оказа изключително успешен и бе посетен от над сто колеги от бранша от цялата страна.
За мен бе привилегия да бъда лектор и водещ на две от дискусиите, в които основни говорители бяха моите приятели и доказани професионалисти в бранша Димитър Яков и Йонко Русев.

Йонко Русев и Влади Балевски

Влади Балевски

Димитър Яков и Влади Балевски

С Йонко Русев разгледахме темата за портретната сватбена фотография и фотосесията в сватбения ден, докато Митко Яков сподели своят опит от фотосесиите след сватбата.

Форумът също даде възможност да обсъдим важни въпроси, засягащи качеството на предлаганите услуги и цените, по които работим. Отново бе представена дейността на Националната Асоциация на Професионалните Сватбени Фотографи и Видео-оператори (НАПСФВ).
Разбира се не подминахме възможността да се повеселим пълноценно и двете вечери, а също и да си направим конкурс за най-добра сватбена снимка от сватбения ден и видео клип. Борбата за най-добра снимка бе изключително оспорвана и първата позиция бе спечелена от Гого Кехайов само с един глас повече, докато Влади Балевски подели второто място с още двама колеги.

Повече информация за събитието, репортаж в снимки и видео запис от лекциите с участието на Влади Балевски очаквайте скоро тук.
Сега може да видите само ТОЗИ КЛИП

154

1 коментар

Йонко Русев Отговор
Благодаря на Влади Балевски за подкрепата по време на съвместната ни лекция изнесена на Семинара ! Силно се надявам че ще има още много такива моменти ! Поздрави на всички :)

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни