Благодарност

Благодарност

Със сватбата в Тайланд на 12.12.2012г, „БАЛЕВСКИ ФОТОГРАФИЯ“ приключва един изключително успешен сватбен сезон. През изминалата 2012г имахме над 55 сватби и 25 следсватбени фотосесии в България, 7 сватби и фотосесии в чужбина; Влади Балевски бе участник и говорител в двата форума, организирани от Асоциацията на професионалните сватбени фотографи и видеоператори в България, както и лектор по фотография във Варна на седмицата на Реформацията.
За всички тези събития има информация в блога на сайта.

Сега, когато годината отминава и повечето хора правят равносметка за отминаващата година, ние, екипът на „БАЛЕВСКИ ФОТОГРАФИЯ“, изразяваме своята огромна благодарност към всички младоженци, които ни гласуваха доверие да отразим техния сватбен ден и да запечатаме любовта им. Удовлетворението от добре свършената работа, както и хубавите думи, споделени от някои наши клиенти тук, ни дават стимул да продължаваме да работим всеотдайно.

Благодарност изразяваме и към колегите оператори, DJ, водещи, фирми за украса и организация, с които имахме удоволствието да работим. Специална благодарност на нашите колеги и партньори Влади Стоилов, Ваня Гуленова и Тодор Батинков.

Огромна благодарност към семействата ни, които ни подкрепят и вярват в нас, които претърпяват отсъствията ни през летните месеци, когато вместо да сме на почивка заедно, ние отсъстваме от дома си (понякога за по 15-20 дни, заради сватби и фотосесии по морето).
И не на последно място благодарим на Бога за всички възможности, които Той ни предоставя. Каквото и да направим, ние знаем, че нещата, които ни се случват, са по Божия милост и работим с пълното съзнание, че сме просто инструменти, запечатващи Божествената любов, заложена в човека и благословена в брака.

Влади Балевски, в качеството си на собственик и ръководител на „БАЛЕВСКИ ФОТОГРАФИЯ“, изразява своята признателност към колегите си Силвия, Иво и Стефан, с които има привилегията да работи.

Ние, екипът на „БАЛЕВСКИ ФОТОГРАФИЯ“, желаем от сърце весели Рождествени и Новогодишни празници и с нетърпение очакваме Новата 2013 година и всички предстоящи сватбени събития през нея!

87

3 коментара

Реджи Видео Отговор
Влади, и ние Благодарим за възможността да работим съвместно с Вас. :)
Да каже човек, че просто поставяте летвата високо, не е съвсем правилно. Вие имате ентусиазъм и напредничава визия за сватбената фотография и за това какво иска клиента. Вашият екип утъпква пътека, по която след това да вървим и ние - вашите колеги и конкуренция и да се опитваме да ви настигнем.Поздравления за успешния сезон и ви пожелавам през новата година да стъпите още по-силно на международната сцена.
Румен Митев Отговор
Браво кретино!

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни