Ралица и Петър

Ралица и Петър

Шумен - 3 октомври 2015

Ние, Ралица и Петър сме едно младо семейство, което дълго мечтаеше за най-важният ден в живота ни.

Заедно сме от 9 години и бяхме сгодени 3 от тях.  Веднага, след като се сгодихме, започнахме да правим списък с гостите и да мечтаем точно как да излежда този Наш ден, но колкото и да го желаехме бяхме с ясното съзнание, че няма да е скоро поради липса на финансови възможности. Но това не ни попречи през тези 3 години да проучваме и да се подготвяме. Още в самото начало случайно попаднахме на творбите на Влади и екипът му и останахме изключително очаровани от  отношението към фотографията, различна от всички останали, изразяваща чувствата и емоциите във всеки един кадър. Въпреки това продължихме с разглеждането на най-различни фотографи и техните материали, но никой не можеше да ни впечатли и докосне.

Когато моментът настъпи  и започнахме окончателно с организация, Влади беше първият, с когото се срещнахме, дори преди да изберем дата и да запазим ресторант. Тази прекрасна среща продължи доста по-дълго от очакваното, бяхме очаровани от отношението и вниманието, което ни отдели и накара да мечтаем. Та ние сякаш се познавахме.  Той е просто един рядко срещан сърцат Човек с главно „Ч“. След  тази среща веднага побързахме да определим дата, за да може да сме сигурни, че няма да го изтървем така да се каже, макар и това да беше една година преди сватбата.

През тази една година, той ни помогна изключително много с организацията, както с идеи, така и с решения на голяма част от проблемите от всякакво естество, които ни съпътстваха. Всеки път, когато се срещахме с него, имахме чувството, че се срещаме с наш близък приятел, който просто е поканен на сватбата и ни дава съвети, толкова много ни предразполагаше. Благодарение точно на него и неговата идея за следстватбената фотосесия, се решихме да предприемем и меден месец, тъй като честно казано мислехме да го поотложим във времето.

В деня на сватбата, той и екипът му бяха плътно до нас, успокояваха ни с всяко едно изречение, напомняйки ни, че ние сме важните в този така специален ден. БЛАГОДАРИМ за всеки един запечатан красив момент, за невероятните места, на които се покатериха, залегнаха и шмугнаха незабележимо в името на това, да уловят кадрите, изпълнени с нашата любов.

Резултатите…те са дори много повече от това, което очаквахме. Във всеки един кадър има мисъл и изразява точно онези, малките и истински неща…

А когато видяхме и снимките от следсватбената фотосесия, останахме просто без дъх…както ние, така и всички наши близки и приятели. Просто няма с какво дори да ги сравним, нямаме и думи, с които да ги опишем, те са едно вълшебство, което те омайва и онемяваш. Едни спомени, които ще останат запечатани ЗАВИНАГИ и това е просто безценно.

Благодарим Ви за отношението, възхищаваме се на професионализма Ви и изкуството, което създавате с огромно желание и талант!  Единствени сте!

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни