Милена и Атанас

Милена и Атанас

Мнение на младоженците за своя сватбен фотограф Влади Балевски:

––––

Ние с моят съпруг искаме да изразим нашите безкрайни благодарности на Влади Балевски и целият екип на „Балевски фотография“! Този екип от професионалисти допринесе за една спокойна обстановка в този ден. Ден толкова важен, но в същото време напрегнат ден. Ден, в който двама души официално празнуват се близки и приятели своята любов и чувства.

Поради факта ,че живеем в чужбина, организацията на сватбата ни запчна една година по-рано. След обстойно търсене на информация в интернет попаднахме на сайта на „Балевски фотография“ Веднага харесахме това, което видяхме. Беше единодушно решено , че търсенето свърши и веднага трябва да се свържем и да уредим среща. Комуникация беше безупречна – Влади отговаряше на мига и доста от детайлите обсъдихме по този начин. През следващите месеци до сватбата се видяхме с Влади няколко пъти и срещите минаваха като миг. От неговата харизма и ентусиазма, с който говори за фотографията, са неоспорим индикатор за всеотдайноста му към работата и прпфесионализма му. След всяка среща ние си тръгвахме все по-щастливи и спокойни, че поне за едно нещо не трябва да се притесняваме и може да го оставим в сигурни ръце.

Въпреки, че сватбеният ни ден мина като миг, „Балевски фотография“ успяха да запечатат всяка една емоция, всеки един момент. Всеки ден, гледайки снимките, ние се пренасяме обратно в този специален и незабеавим ден.

За след сватбената фотосесия отново се доверихме на Влади и екипа му. Ден след сватбата отидохме в Гърция. Снимките станаха невероятни и надминаха многократно очакванията ни. Дестинацията, идеята и цялата концепция се получи благодарение на опита и идейността на екипа, за което винаги ще сме им благодарни.

Благодарим на Влади Балевски и екип за това, че работихте усилено и запазихте спомена на един от най-щастливият ден от нашият живот жив! Успех !

Милена и Наско

––––
Снимки от следсватбената сесия на Милена и Атанас може да се видят в раздел ФОТОСЕСИЯ СЛЕД СВАТБАТА – В ЧУЖБИНА на сайта ТУК.

84

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни