Елена и Теодоси

Елена и Теодоси

Здравей Влади, 

Бихме искали да благодарим на теб и целият ти екип, че бяхте част от нашата сватба и допринесохте за това, тя да бъде толкова специална.

Не съм крила, че никога не съм била от момичетата, които от малки са си представяли сватбата си и са се виждали в бяла рокля. Дори напротив, в редките случаи, в които съм си помисляла за сватба, по-скоро съм изпадала в тих ужас от нейната организация и всички малки подробности, които я съпътстват. Но е факт, че минути след като успях да се отърся от изненадата и шока от най-романтичното предложение за брак насред Карибско море, вече знаех кой искам да бъде сватбеният ни фотограф.Това беше единственото нещо, за което бях напълно наясно, и на което държах. 

Истината е, че повечето сватбени снимки, които съм имала възможността да разглеждам, не са ми допадали. Напротив, оттегчавах се да виждам снимки от различни сватби с до болка познати сюжети за кадър. Всички ми бяха еднакви, само участниците в тях се сменяха. Това беше и първото нещо, което ме грабна в работата на Влади. За първи път,  снимките не ми изглеждаха изкуствени, нагласени и подобни на хиляди други. Напротив, по един много фин начин Влади и екипа му, бяха успели да уловят емоциите на младоженците и на гостите. Снимки, в които виждаш моменти заснети по изключителен начин, а не просто безразборни кадри направени с добра техника. И още тогава, преди 5 години, реших, че ако някога се омъжа знам кой ще е нашият Сватбен фотограф.

Затова и като се върнахме в България веднага писах на Влади с надеждата да е свободен за нашата дата. Срещите ни бяха дълги, пълни с ценни съвети към нас, срещи на които се разделяхме като приятели.

Следсватбената фотосесия беше един страхотен ден изпълнен с много смях и емоции, ден, който предизвиква усмивка на лицето ми всеки път, когато се сетя за него, ден, който не исках да свършва. 

Към днешна дата можем смело да заявим, че това беше един от най-добрите избори, които направихме, свързани със сватбата. Никога не сме имали съмнение за крайният продукт, само го чакахме с нетърпение. И естествено не бяхме разочаровани – получихме разкошни кадри, вдъхновени от нашата любов.

Сърдечни поздрави, 

Елена и Теодоси.

52

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни