Лили и Влади

Лили и Влади

Ето какво споделиха младоженците за работата на своя сватбен фотограф:

––––––-

Мина почти една година, откакто за първи път се срещнахме с Влади. Това беше незабравим момент за мен. Още тогава, след близо два часа разговори, обсъждане, дискусии, аз знаех, че този е верният избор! Избор на професионализъм, коректност и отдаденост на работата. И не само се успокоих, а се заразих и с неговата увереност, че нашата „голяма българска сватба“ ще бъде прекрасно уловена, че най-красивите мигове ще са завинаги запаметени. Че неописуемото щастие ще е вечно съхранено.

В самия ден аз усещах Влади навсякъде около нас. Той и екипът му бяха неуморни, изключително изобретателни и продуктивни. Виждах ги на всевъзможни места, във всякакви пози и положения. Ту усмихнати, ту съсредоточени и вглъбени. Но те бяха „моите“ хора, на които бях поверила най-важния ден от живота си. И аз благодаря! Благодаря ти Влади, за всичко, което направи за нас в сватбения ден и сесиите след това в Дубай и на морето. Благодаря за перфектния ти професионализъм, за търпението, за разбирането. Благодаря за приятелското рамо и подкрепата в трудни ситуации. Благодаря, че беше човек и съм щастлива, че те познавам.

 

–––––

Сватбата на Лили и Влади бе на 04 юни 2016г в София, а по-късно през лятото бяха и двете следсватбени сесии. В раздела ФОТОСЕСИЯ СЛЕД СВАТБАТА може да видите и двете – едната (в България) може да видите ТУК, а сесията в Дубайската пустиня ТУК.

619

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни