Лили и Васко

Лили и Васко

Ето какво споделиха младожеците:

Още като посетих сайта на “Балевски фотография” преди вече 5 години знаех, че това ще е моят фотограф някой ден. Все още си спомням снимката на една прекрасна булка сред златни класове жито окъпана в слънчеви лъчи. И ето, че този ден дойде. И съдбата реши датата, която съм избрала, да е една от малкото останали свободни на Влади и екипа му. С нетърпение очаквах всяка една среща с Влади и Иво, които с всеки следващ път  чувствах все по-близки. На сватбения си ден бяхме с Иво и Мартин и да си призная честно, добре, че беше Иво с широката си усмивка да ми вдъхва спокойствие. Двамата с Мартин подходиха изключително професионално и уловиха прекрасни моменти, които ще можем да си припомняме отново и отново през годините. С Влади и Иво имахме удоволствието да снимаме следсватбената си фотосесия – два дни на морето с приятели :). И двамата са изключително харизматични и времето с тях минава неустено. Имаше много емоции – смях, катерене по скали (снимките станаха изключителни!), забравен воал, издирване на нов, романтика, прекрасен залез и спомени запечатани завинаги!

Влади, Иво, Мартин, най-сърдечно благодирим на вас и на всички, които са се включили в обработката на снимките! Продължавайте да бъдете все така креативни и да сътворявате такива красоти с фотоапаратите си!

П.С. Съжаляваме единствено, че снимате предимно сватби. Според нас е грехота да споделяте само едва няколко дни от живота на една двойка ;)

Лили и Васко
––

Снимки от следсватбената сесия на Лили и Васко, която бе два дни на Черноморието, може да се видят в съответния раздел на сайта Фотосесия след сватбата – в България.

22

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни