Нови промени на сайта за сватбена фотография

Нови промени на сайта за сватбена фотография

Време за представяне на работата ни от изминалата година

Започна ежегодното обновяване на сайта за сватбена фотография на „Балевски фотография“.

Отмина още един интересен сватбен сезон през 2016 година.

Сега започва обновяването на галериите и добавянето на много нови снимки.

  • Обособена е нова галерия ДЕТАЙЛИ в раздел МОМЕНТИ. Чрез снимките покаваме как умеем да акцентираме на тези съществени елементи. За тях младожеците влагат много усилия и емоции.
  • Добавени са нови снимки от тази година в галериите МОМЕНТИ 2016 и Моменти при подготовката. Тук си проличава умението на фотографа да улавя мигове, които често остават скрити от другите.
  • В раздел ФОТОСЕСИИ СЛЕД СВАТБАТА – в чужбина са добавени три нови галерии.  Сесиите реализирахме в Дубай, Италия и Гърция. И тази година на много интересни места Влади успя с младоженците да заснеме кадри, които носят много красота и любов. Спомените от преживяното се връща всеки път, когато гледаме снимките.
  • На сайта в раздел ФОТОСЕСИИ СЛЕД СВАТБАТА / в България вече са добавени няколко нови галерии със снимки, но предстоят да се добавят още над 10 нови галерии. И тази година доста двойки решиха да се възползват от опита на Влади и екипа му и да се възполваме от възможностите, които фотосесиите в отделен ден ни дават – да реализираме идеи на места, които в сватбения ден няма как да постигнем.
  • Нови снимки в ЗАД КАДЪР показват работни моменти от работата на Влади и екипът му.

Обновяването на сайта продължава с снимки от фотосесии след сватбата в България и със слекеция от най-добрите снимки за галериите от раздел СВАТБЕНИ ПОРТРЕТИ.

23

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни