Мнение на Ния и Нацко и снимки от сесията

Мнение на Ния и Нацко и снимки от сесията

На сайта в раздел ФОТОСЕСИЯ СЛЕД СВАТБАТА – в България е добавена нова галерия със снимки. Тя е от следсватбената сесия на Ния и Нацко, която реализирахме на Черноморието.
Ния и Нацко са прекрасни младоженци, които живеят в Германия, но направиха своята сватба във Враца. Те се довериха на екипа на „БАЛЕВСКИ ФОТОГРАФИЯ“ за техния специален ден като избраха в сватбения ден да снима втория екип фотография (Иво и Марто), а след това с Влади Балевски и Иво да заснемат фотосесия в отделен ден. Прекрасни младоженци, чудесна сватба и фотосесия след това.

Ето какво споделиха Ния и Нацко за работата на фотографите:

„Здравей Влади!
Трудно беше да изразя благодарността и признателността ни към теб и екипа ти с думи и предварително се извинявам, че думата „емоция“ се повтаря толкова често в следващите редове. Искрено ви благодарим за професионализма, за прекрасните снимки, за съветитете и напътствията и най-вече за емоцията! Още след първата ни среща знаех, че сме направили най-правилния избор. Още тогава създаде у нас впечатление на един лъчезарен човек, вдъхващ доверие, спокойствие и настроение на всички около себе си. И най-вече човек с дългогодишен професионален опит и пълен с идеи, който разбира емоциите на хората и знае как да провокира и улови тези емоции. Изречението, което се запечата в съзнанието ми след този разговор беше: „Красиво лице е това, което изразява емоция. Не се притеснявайте за грима и прическите си. Смейте се когато ви се смее, плачете когато ви се плаче…“.

За нас много важно беше да имаме сватбени снимки, които да показват именно емоцията на нас и нашите близки и приятели в този важен ден от живота ни. И точно това получихме. Вие не просто заснехте нашия сватбен ден, а също така допринесохе толкова много, за да бъде той такъв какъвто беше – емоционален. Когато гледам снимките ни точно това виждам, едни лица изразяващи всевъзможни чувства. Те са разплакани, развълнувани, усмихнати, изненадани, замислени…разнообразие от ЕМОЦИИ. Благодарим за това! Следсватбената фотосесия превърнахте в един забавен ден с приятели. Благодарим за професионализма, въображението, чувството за хумор, всеотдайността и търпението, благодарение на които превърнахте невъзможното във възможно. Още веднъж благодарим на теб и екипа ти и Ви желаем здраве и смисъл! Продължавайте да радвате хората и да запчатвате най – важните и емоционални мигове в живота им със същата страст и професионализъм както го направихте за нас! Ния и Нацко“

Някои снимки от следсватбената сесия може да видите в презентацията, а повече снимки – да разгледате в раздела ФОТОСЕСИЯ СЛЕД СВАТБАТА – в България на сайта ТУК.

За презентацията е нужен JavaScript.

 

255

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни