Мнение на Лили и Васко и снимки от сесията им

Мнение на Лили и Васко и снимки от сесията им

Днес получихме още едно мнение на доволни младожеци, които споделят отзиви за работата на „БАЛЕВСКИ ФОТОГРАФИЯ“. Лили и Васко са страхотна двойка, чиято сватба бе на 02 юли 2016г в София. На сватбата снима втория екип на „Балевски фотография“ – Иво и Марто, а три месеца след сватбата заедно с Влади Балевски и Иво на Черноморието бе реализирана и следсватбената сесия. В желанието да се постигнат по-разнообразни снимки на различни локации, сесията бе в два последователни дни. Заедно успяхме да постигнем много добър резултат и срещнахме голямо затруднение да изберем само 120 снимки от тази сесия за галерията им на сайта.


А ето какво споделиха младоженците:


Още като посетих сайта на “Балевски фотография” преди вече 5 години знаех, че това ще е моят фотограф някой ден. Все още си спомням снимката на една прекрасна булка сред златни класове жито окъпана в слънчеви лъчи. И ето, че този ден дойде и съдбата реши датата, която съм избрала, да е една от малкото останали свободни на Влади и екипа му. С нетърпение очаквах всяка една среща с Влади и Иво, които с всеки следващ път  чувствах все по-близки.

На сватбения си ден бяхме с Иво и Мартин и да си призная честно, добре, че беше Иво с широката си усмивка да ми вдъхва спокойствие. Двамата с Мартин подходиха изключително професионално и уловиха прекрасни моменти, които ще можем да си припомняме отново и отново през годините. С Влади и Иво имахме удоволствието да снимаме следсватбената си фотосесия – два дни на морето с приятели :). И двамата са изключително харизматични и времето с тях минава неустено. Имаше много емоции – смях, катерене по скали (снимките станаха изключителни!), забравен воал, издирване на нов, романтика, прекрасен залез и спомени запечатани завинаги!

Влади, Иво, Мартин, най-сърдечно благодирим на вас и на всички, които са се включили в обработката на снимките! Продължавайте да бъдете все така креативни и да сътворявате такива красоти с фотоапаратите си!

П.С. Съжаляваме единствено, че снимате предимно сватби. Според нас е грехота да споделяте само едва няколко дни от живота на една двойка ;)

Лили и Васко
––––––

Снимки от следсватбената сесия на Лили и Васко, която бе два дни на Черноморието, може да се видят в съответния раздел  Фотосесия след сватбата – в България на сайта ТУК. Ето и няколко избрани кадри, представени в тази презентация:

За презентацията е нужен JavaScript.

254

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни