Нина и Людмил – мнение на младоженците и снимки

Нина и Людмил – мнение на младоженците и снимки

Мнение на доволните клиенти


Нина и Людмил са прекрасни младоженци, чиято сватба бе на 27 август 2016г в София.
Те се довериха на Влади Балевски и екипа му като избраха вариант 3 от офертата. Така втория екип на „БАЛЕВСКИ ФОТОГРАФИЯ“ снима в сватбения ден, а Влади Балевски с втори фотограф направиха фотосесия в отделен ден. Сесията след сватбата бе месец по-късно на Черноморието.
Част от снимките, които са от следсватбената сесия, може да се видят в съответния раздел на сайта ФОТОСЕСИЯ СЛЕД СВАТБАТА – В БЪЛГАРИЯ


А ето какво споделиха младоженците:

Влади, здравей! Вече минаха няколко месеца от сватбения ни ден, а ние все още го изживяваме. Сякаш беше вчера и това до не малка степен се дължи именно на вас! Ето защо искаме да кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ на теб, Иво, Мартин и целия ви екип!

Още преди да се срещнем знаехме, че искаме именно вие да заснемете сватбения ни ден. Защото предстaвата ни за красиви сватбени снимки не беше изящни пози и портрети, а уловени мигове, усмивки и сълзи. Мечтаехме за снимки, които, при всеки нов поглед да ни носях отново емоцията и вълшебството на сватбения ни ден. И знаехме, че вие сте тези, които можете да постигнете това най-добре!

Още по време на първата ни среща, със съветите, настроенито си, шегите и усмивките, вие отново ни показахте, че сме направили правилния, единствения възможен избор. Няма да забравя момента, в който ти споделих, че предпочитм фотосесия преди сватбения ден, защото не си представям да облека роклята си отново, след като вече не съм булка. Тогава ти хвана ръката ми, помоли ме да затворя очи и ми каза: „Сега си представи, че си на мястото, на което искаш да бъдеш с човека, когото обичаш. Облечена си в бяла рокля и си отново булка за един ден. Но този път няма стрес, няма бързане, няма гости… има ви само вас и магията“.

Влади, благодаря ти! Ние не само изживяхме един вълшебен сватбен ден, но благодарение на тези твои думи вълшебството продължи… Ти беше прав. Имаше ни само нас и магията и тази магия прозира във всяка една снимка от следсватбената ни фотосесия! Благодаря ти, че позволи на тази магия да се случи. Благодарим ви, че успяхте да я заснемете!

Днес можем да кажем, че вие не само оправдахте, но и надминахте очакванията ни. Не само успяхте да запечатате всеки важен момент, всяка една прегръдка и сълза от един от най-важните дни в живота ни, но и със съветите, хумора и усмивките си, вие ни донесохте спокойствие и ни помогнахте да забравим притеснението и да извивеем пълноценно всеки един миг от този специален ден. Благодарим ви! Днес смело можем да кажем, че вие не само сте невероятни професионалисти, но и прекрасни хора, които сме щастливи да познаваме! Не се променяйте, продължавайте да бъдете тези свежи, позитивни, усмихнати хора, които сте днес и най-вече – продължавайте да правите изкуство, до което все повече хора да имат възможността да се докоснат!

Благодарим ви, че ни позволихте ние да бъдем част от тях. Не спирайте да творите!

Нина и Людмил

––

Тук споделяме селектирани снимки от следсватената сесия, а повече може да видите в съответния раздел ТУК.

За презентацията е нужен JavaScript.

273

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни