Отзиви от Мая и Лука и клип от следсватбената сесия в Италия

Отзиви от Мая и Лука и клип от следсватбената сесия в Италия

Мнение за своя сватбен фотограф на младоженците и клипа

Броени часове преди края на годината, като подарък за празниците, получихме отзив от младоженците. Толкова искрено, истинско, невероятно… Вижте какво споделиха Мая и Лука за работата на своя фотограф на сватбата и на сесията след нея:

„Да обичаш работата си и да я вършиш със страст, това е основната тайна, за да направиш така, че останалите да оценяват направеното от теб. Това са чертите, които отличават Влади Балевски, който съчетава безспорното умение, професионализъм и гениалността необходими, за да гарантират на всеки човек най-големия подарък на фотографията: емоция, която продължава вечно.

Рядко талант и професионализъм се срещат и когато го правят заедно със страстта, резултатите могат да бъдат единствено изключителни.
Няма нужда да го крием, открихме Влади Балевски, след като търсихме сред най-добрите български професионалисти, но благодарение на взаимната симпатия, породила се още от първия миг, нямахме никакви съмнения за това, че щеше да положи подписа си върху най-хубавия ден от нашия живот.
Чувството на спокойствие и сигурност, приятелско отношение и професионализъм , харизма и чувство за хумор ни завладяха от първата среща.
Това, което направи фотографската сесия на нашата сватба и последващата фотографска сесия в Италия толкова специални е, че улови и увековечи всяка отделна емоция в нейния най-истински, спонтанен и оригинален аспект.

И още:

Към техническите качества и неговите безспорни човешки заложби, се прибавя опита на Влади, който ни ръководи със симпатия и вкус в много решения.
Търсенето на детайла, страстта към детайлите, оригиналността, устремът и креативността са неговите основни черти.
Изключително компетентен и професионален, още от момента на първите кадри. Той е състояние да накара хората, които не са свикнали да се снимат, да се чувстват комфортно и да се забавляват истински.
Гледайки снимките, които прави се забелязва веднага една изразена артистична чувствителност, способността да разбира докрай хората, които се намират пред него и огромния му опит в сферата на професионалната фотография.

Непринудеността и семплотата, с която работи заедно с екипа си крият способности и опит, които придават спокойствие, един елемент от основно значение, когато човек трябва да се концентрира върху важно събитие.

Да се довериш на него за фотографска сесия, както за церемония, така и за професионално събитие, означава да нямаш съмнения за крайния резултат.
Безкрайни благодарности на Влади и неговия страхотен екип от професионалисти!“

After Wedding Day – Maya and Luca – Сватбена фотография

През септември 2016г, няколко месеца след сватбата, бе реализирана следсватебната сесия.
Снимките бяха заснети на няколко локации в Северна Италия, а част от тях може да се видят в този клип.

Повече снимки от тази сесия може да видите ТУК.
628

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни