Зад кадър

РАЗДЕЛ С МАТЕРИАЛИ за работата на Влади Балевски ЗАД КАДЪР

Често, когато виждаме една снимка, не си задаваме въпросът как е направена тя. В сватбената фотография също има специфики при заснемането – както в репортажните моменти, така и на фототсесиите. В този раздел са показани работни моменти – видео и снимки – така в известна степен може да се придобие представа как са направени някои от снимките на сайта.

Преди всичко, обаче, част от тайната на успеха не е нито в скъпата техника (с която определено разполагаме), нито в многото години опит (което е важно – рутината ни дава сигурност в работата). Нищо от това, което правим, не можем да постигнем без доверието, което ни гласуват младоженците и отделеното време за снимки. За това предварителната среща с Влади Балевски са много важни. На тях младоженците получават не само полезни съвети за организацията на свабения ден и избора на служебни лица (DJ, видео оператор, водещ на сватбата, фирма за украса, а нерядко и в избора на ресторант), но разбират, че сватбената фотография е много отговорна задача и резултатът зависи както от уменията  и техниката на фотографа, така и от самите тях. Ето защо много често срещите на младоженците с Влади продължават повече от два часа и често това не е единствената им среща преди сватбата.

Възползвайте се от опита и знанията ни –екипът на БАЛЕВСКИ ФОТОГРАФИЯ иска да направи повече, отколкото очаквате. Господ ни е дал талант, вие (нашите клиенти) ни давате възможност – ние сме нетърпеливи да видим какво ново може да сътворим.