Краен продукт

СВАТБЕНИТЕ АЛБУМИ

Влади Балевски предлага на своите клиенти най-луксозните албуми на Българския пазар. Те се изработват в различни размери. Най-често младоженците поръчват албум с размер 30-80см в отворено състияние. Клиента избира между четири материала, от които може да се изработят страниците. Според броя на избраните от клиента снимки се определя и големината на албума – обикновено 50 страници са достатъчни да се съберат около 150 снимки за цялостно отразяване на сватбения ден. Има възможност за добавяне на допълнителни, ако клиента желае да сложи повече снимки. Кориците на албумите са от кожа като цвета й отново е по избор на клиента. Пак по желание на младоженците, на челната корица може да има прозорец със снимка или кожена лента с имената на младоженците.

Дизайна с изрбаните от клиента снимки се прави индивидуално, страница по страница. Преди печат на младоженците се показва готовия дизайн, за одобрение и евентуални корекции. Срокът за предаване на готовия албум е между 2 и 3 седмици след одобрението от младожеците.

Със своето качество на изработка и дизайн, клиентите получават най-доброто, което заслужават.

––––––––––––––––-

КЛИПОВЕ

Освен сватбен албум, Влади предлага с прекрасните снимки да бъдат изготвени невероятни клипове и слайд-шоута, които да гледате с приятелите си на голям екран. В сайта са показани предимно някои стари клипове, но на предварителната среща в офиса Влади Балевски показва доста по-нови.

––––––––––––––––-

Доверете се на Влади Балевски!