В Сватбения ден

Какво представлява фотосесията в сватбения ден? За Влади Балевски и екипът му, сватбената фотография се разделя на две части – репортажно заснемане от двама фотографи на всички събития в сватбения ден и на художествена фото-сесия. В България все още много малко време се отделя в сватбения ден само за снимки на младоженците, а това е времето, когато те остават насаме със своя сватбен фотограф и заедно с него запечатват любовта си, довела ги до този ден.

На предварителната среща младоженците обсъждат със своя сватбен фотограф Влади Балевски идеите за снимки и местата за тях, както и нужното време за това. Често това се случва преди да е фиксирана окончателно програмата и часовете, които не подлежат на промяна (ритуална зала, църква и влизане в ресторанта). Това помага да може да се отдели достатъчно време за снимки, изключвайки предвижването до мястото на снимки и от него до ресторанта после, а също и без да бъде това за сметка на изнервени роднини и гости.

През годините на своята дългогодишна работа като сватбен фотограф, Влади Балевски успява да използва и малкото време, предоставено от младоженците, за да се отдаде на творчество. Разбира се, фото сесията в сватбения ден не може да се сравни с тази след сватбата – тук времето ни е ограничено, напрежението и оптимизирания график оказват своето негативно влияние, но въпреки това, когато се предвиди нужното време резултатите са налице и могат да бъдат видени в този раздел. Мненията на клиентите, споделени от тях и публикувани в раздела КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС, потвърждават важността на казаното до тук.

И, все пак, ФОТОСЕСИЯТА В СВАТБЕНИЯ ДЕН не може да се сравни с ФОТОСЕСИЯТА СЛЕД СВАТБАТА! Не пропускайте да разгледате и раздела със сесиите в отделен ден – и тези в България, и тези в чужбина.