Елица и Цветан

Елица и Цветан

Калиакрия - 19 юни 2010

За Влади Балевски разбрах от една приятелка, която наскоро беше се омъжила и имах възможността да разгледам снимките от сватбения й ден – бяха невероятни. Не бях виждала по-красиви снимки до сега! Влади, ти си страаааааахотен!!! От този момент
нататък знаех, че това ще е и моят сватбен фотограф и никой друг. С моя съпруг се бяхме спряли на дата за сватбата (05.06.2010г.), но след като се свързахме с Влади и той беше зает за този ден, я преместихме за 19.06.2010г.

Първото нещо, с което се заех за нашия сватбен ден беше фотографа, след това всичко останало. Професионализмът и любовта, с която Влади работи, ни създадоха усещането, че ни снима не фотограф, а приятел. Даде ни безценни съвети, които ни помогнаха за крайния резултат – красива сватба и прекрасни сватбени снимки.

За мен Влади Балевски е най-най-.. НАЙ-ДОБРИЯТ ФОТОГРАФ!!! Мноооого наши приятели ни питат за г-н Балевски и аз най-сърдечно им го препоръчвам и знам, че и те ще се докоснат до неговото изкуство и професионализмът с който работи.

Благодаря ти, Влади, за красивите снимки и за всеки уловен момент – онези малките, най-хубавите и най-ценните! Ти ни накара да се почувстваме мноооого специални, а това може да го направи само специален човек!

Снимките можете да видите тук: