Цяла сватба

В раздел ЦЯЛА СВАТБА са представени няколко галерии със снимки. Те са заснети от Влади и неговия екип преди няколко години.

Повече репортажи от сватби и следсватбени сесии може да намерите в раздел НОВИНИ.

………..

За Влади Балевски и екипът му сватбената фотография се разделя на два основни дяла. Едната част представлява пълно репортажно отразяване на всичко, което се случва в този ден. Това са събития, които съществуват, независимо дали младоженците са ангажирали фотограф – от подготовката на булката до последните ритуали в ресторанта. Не по-малко важна част от сватбената фотография е фотосесията. Това е времето, когато реализираме художествените портрети, чрез които ние се стремим да покажем любовта на младоженците – причината, поради която създават семейство и се организира сватбата. В репортажната част фотографът не се намесва в хода на събитията. Тогава чрез уменията си се стремим да пресъздадем духа и емоциите в този ден. На фотосесията с младоженцитете търсим художествения елемент.

Представените тук няколко сватби показват цялостно отразяване на сватба и фотосесия, представяйки работата ни като екип от фотографи.
Повече репортажи от сватби и следсватбени сесии може да разгледате в раздел НОВИНИкакто и на нашата предварителна среща в офиса.