Стела и Валентин

Стела и Валентин

София - 28 август 2010

Познавам Влади Балевски година преди моята сватба. Беше сватбен фотограф на сватбата на моята братовчедка. Още от тогава знаех, че ако някога се омъжа, ще избера него за да запечата най-хубавия ден от живота ми..

Малко след това с моя мъж се сгодихме и започна подготовката. Първото нещо, което направих за сватбата ни (която беше на 28.08.2010), беше да се обадя на Влади и да го ангажирам за деня. И добре че бях оставила 8 месеца за подготовка, тъй като почти всичките му часове бяха заети.

Организирахме предварителна среща, на която да обсъдим подробностите. За тази среща все още говорим у дома..Беше толкова въздействаща. С Влади се разбирахме само с няколко думи, веднага усети какво очакваме от него, даде ни много ценни съвети за сватбения ден, излезе от рамките да бъде просто сватбен фотограф. Това ни направи най-силно впечатление – че говореше със сърцето си, вживяваше се във всяко нещо свързано с нашия ден, беше съпричастен към всяка наша емоция и толкова въодушевен, готов да направи от нашата сватба истинска приказка, показа ни фото книги от други сватби и ни накара да мечтаем още по-силно за сватбения ден.

След много приготовления, най-сетне дойде 28.08.2010. И наистина беше, както Влади ни обеща, най-прекрасния ден в живота ни.
Чувствахме се много сигурни в неговите ръце, знаехме че ще запечата всеки важен момент, всеки жест, всеки танц, всеки израз на любов..Имахме само 20 минути след църквата, за които Влади направи чудеса..имаме прекрасна фото сесия, направена с толкова креативни идеи и с толкова чувство. Снимките ни станаха истински красиви, поръчахме си и фото книга, която като разгледахме за пръв път сълзите от очите ни сами потекоха.

Мили младоженци, ако искате спомена от вашата сватба завинаги да остане в сърцата ви чрез снимките, ако искате да се чувствате в сигурни ръце на сватбения си ден, ви препоръчвам услугите на Балевски фотография. Наистина ще останете доволни и ще получите повече отколкото сте мечтали.

Благодаря Влади!
Искрено ваши,
Стела и Валентин