Роси и Андрей

Роси и Андрей

София, Пловдив - 14 май 2012

Запознах се с Влади преди почти 4 години, когато бях шаферка на една сватба. Той ме впечатли с подхода си на работа и как неусетно улови по невероятно красив начин всички моменти. Още тогава реших, че когато се омъжвам, искам той да бъде нашия сватбен фотограф. Продължих да следя работата му и много се радвах на прекрасните кадри, които сътворяваше.

Когато моментът за нас дойде нямахме колебания относно избора на фотограф, т.к. и двамата харесвахме много творенията на „Балевски фотография“.

Преди сватбата се срещнахме 3 пъти с Влади. Начинът, по който се отнася към подготовката на всяка една сватба е впечатляващ. Отношението и желанието му всичко да се случи по най-добрия начин са несравними. Съпричастен е с вълненията на младоженците и се опитва да помогне по всякакъв начин – с идеи, с опит или с някой от многото си приятели. Идеи определено има в повече :) – рядко се среща толкова креативен и позитивно настроен човек. Опитът му също е сериозен – снимал е какви ли не сватби и ако реши да се преквалифицира в сватбен агент сме сигурни,че ще е сред най-добрите :) Колко приятели има, които могат да помогнат във всяка една трудна ситуация само той знае, но наистина са много. Малко преди сватбата се видяхме с него за финални уточнения по графика и случайно стана въпрос, че идеята ни за подарък към гостите се е провалила. Имахме уговорка с един карикатурист да нарисува нещо, но след около месец чакане нямаше резултат и стана ясно, че няма и да има. До сватбата ни оставаха по-малко от 2 седмици, в които на нас ни се струваше, че няма как да намерим друг човек, да се уточним с него какво искаме, той да го изпълни и да го оптечатаме, но Влади не мислеше така. Звънна един телефон и ни свърза с подходящия човек, благодарение на когото идеята ни се реализира – благодарим и на теб, Силвия :)

Относно резултата от работата на екипа на „Балевски фотография“ в нашия сватбен ден не мислим, че има нужда да коментираме – снимките говорят сами и всеки може да прецени за себе си. Това обаче, което не е толкова очевидно и си заслужава да се спомене е начинът, по който тези хора творят, спокойствието и настроението, които създават у всички около себе си – неща не по-малко важни, а и в крайна сметка предпоставка за добрия краен резултат. Влади заразява с усмивки всички, които застават пред обектива или около него. От него лъха увереност – знае какво да направи и как да подходи във всяка една ситуация.

Ние смятаме, че направихме правилния избор. :) Вълненията от сватбения ден скоро ще отминат, но снимките ще ни припомнят преживяната емоция и ще ни връщат към нея винаги.

Роси и Андрей
29.04.2012, София, Пловдив и по пътя :)

Част от снимките на фотосесията можете да видите тук:

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни