Веселина и Венелин

От края на 2011г екипът на БАЛЕВСКИ ФОТОГРАФИЯ включва и трети фотограф, с чиято помощ работата ни става още по-пълноценна и креативна.В този раздел представяме цялостно отразяване на сватба като по този начин с публикуваните кадри от сватбената фотосесия и репортажни моменти се стремим да подчертаем ефективността ни като екип от трима фотографи.

Мнение на младоженците за работата ни

Снимки

Веселина и Венелин са прекрасни хора – те не само бяха младоженци-мечта за всеки фотограф, но станаха приятели с Влади Балевски и през годините това приятелство се развива. Без помощта на Вен този сайт няма да го има, за което екипът на „БАЛЕВСКИ ФОТОГРАФИЯ“ не спира да поднася своята сърдечна благодарност! В този раздел са показани малка част от снимките, които заснехме на тяхната сватба на 14 август 2011 година. Клипът ЗАД КАДЪР по-долу разкрива интересни моменти от сесията и ни връща към далечни спомени, които ни карат да се усмихваме и днес! Пожелаваме си винаги такива младоженци!

Видео

Сватбен албум

Когато живееш много, много далеч (почти през девет царства в десето), а планираш сватба в Родината, съществуват две основни правила:
Първо – започваш организацията възможно най-рано (обикновено една година е достатъчна). И второ – избираш да работиш с хора, на които всъщност им се работи и на които може да се разчита.

Следях работата на БАЛЕВСКИ ФОТОГРАФИЯ от вече далечната 2009г. Радвах се на всяка нова снимка, публикувана на страницата им във Фейсбук. Всеки кадър беше зареден с усмивки и любов, много любов. Но не онази клишираната любов от американските филми и не онези банални и малко фалшиви усмивки, които сме свикнали да виждаме по сватбените снимки. Това, което виждах бяха различни снимки, на различни младоженци. За всеки от тях любовта имаше свое лице и носеше свое име.

Тези влюбени двойки не ме гледаха от екрана държейки се за ръце и опитвайки се да ме убедят колко се обичат – те се гледаха в очите, шепнеха си любовни думи и нехаеха за воайорите като мен, които затаили дъх и почти на пръсти, превключваха към следващата снимка…

И така първото, което направих след уточняването на датата за Големия ден, беше да се свържа с Влади Балевски. Отговорът му беше светкавичен, личен и …положителен!

Срещнахме се почти година по-късно, седмица преди сватбата. Той беше усмихнат, ентусиазиран и пълен с идеи. Разбрах, че мога да му имам пълно доверие – едва ли има човек, присъствал на повече сватби през последните години.

Сватбеният ни ден беше като приказка, а Влади, Иво и Стефан бяха незаменима част от нея! Трите часа преди церемонията, отделени за снимки, се оказаха недостатъчни, талантът и ентусиазмът на тримата фотографи бяха заразителни. Осъзнахме и предимствата, които една следсватбена фотосесия би имала – повече време, по-малко стрес и още по-креативни снимки…

И днес, разглеждайки прекрасните кадри запечатали сватбения ни ден, не намираме достатъчно думи, с които да благодарим – за усмивките, за настроението, за отношението… Вие сте творци, художници, магьосници!

Желаем ви успех, кураж и вдъхновение!
Благодарим ви!

И до нови срещи!

Снимките от този незабравим ден можете да видите тук: