Актьорът Ивайло Захариев вече е семеен

Актьорът Ивайло Захариев вече е семеен

Популярният артист от сериала „Под прикритие”, Ивайло Захариев този уикенд има голям повод за щастие и празнуване! На 5-ти май, пред повече от 150 гости, атрактивният артист се ожени за избраницата си Миряна – мениджър комуникации във „ Фондация за социална промяна и включване”.

Звездата от сериала се врече на любимата си Миряна, а тя му обеща да го обича докато смъртта ги раздели!

Паметното събитие се състоя в хотел Експо, с чието любезно съдействие бе организирана сватбата. Кумове бяха Иво и Цветелина Орешкови. Церемонията се проведе по протестантска традиция, водена от пастор Калоян Курдоманов. До олтара Миряна беше водена от баща си и предадена сърдечно на мъжа на живота й! Двамата си размениха обети за вярност и любов, за уважение и взаимна подкрепа.

Подготовката на булката започна рано сутринта още в 8ч.

Сватбата бе разделена на две: първата част – за родителите и по-близките роднини, които от 11 до 17ч споделяха радостта на младоженците на тържествения обяд. Втората част – вечерното тържество започна след 19ч, на което бяха поканени повече от близките приятели и колеги на Иво и Миряна. Булката бе заложила на романтична рокля, изработена специално за нея от дизайнера Евгени Петков, с когото са приятели от детство. Използваните материали бяха лен, шифон и дантела, а към тях идеално пасваха свежите пролетни цветя – избора на младоженците за цветната декорация на тържеството. В роматничен стил бяха и всички останали детайли на празненството – Миряна имаше три шаферки, облечени също в роматични рокли в естествени тонове, ръчно направени покани и табелки с дантела, декоративни висящи сърца, ръчно изработени свещи, а за разряването на сватбената торта се употреби изискан тортен прибор на Ралф Лорен – специален подарък за двойката.

Организацията в сватбения ден и отразяването му бе поверена на екип от утвърдени професионалисти, които са сред най-добрите у нас. Водеща и на двете сватбени тържества бе Ваня Гуленова, а озвучаването бе поверено на DJ Алекс Богатинов. Видео заснемането бе от Волк Вижън, докато за сватбени фотографи можеха да разчитат на екипа на „Балевски фотография“.

В цялостната подготовка на сватбата се включи със съдействие и консултиране Мирена Тодорова от сватбена агенция „Екстра Уединг”, приятелка на младоженците, която помогна те да не пренебрегнат служебните си ангажименти и все пак да имат мечтаното тържество.

Любопитните факти от събитието изобилстваха:

  • златна монета от 1817 г, която майката на Иво подари на снаха си, за да носи нещо старо, която беше пришита към роклята и;
  • гост изпълнители и танцьори от фолклорна формация „Глагорци“;
  • първият сватбен танц, който далеч не беше традиционен – младоженците бяха подготвили своя хореография микс от техни любими парчета, където Ивайло подобаващо прояви своя актьорски талант!
  • късометражен филм-изненада, подготвен специално и заснет от екип на Волк вижън с ръководител Влади Стоилов; режисьор и сценарист на филма е Ваня Гуленова и бе по идея на Влади Балевски. Той представляваше екшън комедия, с измислена история, в която Ивайло и Миряна обират магазини и бягат от полицията, дни преди сватбата си. Филмът бе показан пред всички гости минути преди младоженците да се появят пред тях и е специален подарък от Влади Стоилов, Ваня Гуленова и Влади Балевски.

Сред гостите очаквано бяха и известни имена от родния шоубизнес и колеги на Ивайло – Ирена Милянкова, Захари Бахаров, Мариан Вълев, Христо Мутафчиев, Венци Янков, както и двама баскетболни национали, единия от които Иван Лилов е бъдещият баджанак на Ивайло, тъй като на сестрата на Миряна – Йоана, другата година и предстои подобно вълнуващо събитие.

Бяха спазени всички традиционни обичаи, а добрата музика, храна и обслужване спомогнаха за доброто настроение и забавление на всички присъствали.

На сватбеното си тържество, двойката прояви отново своята социална ангажираност, подкрепяйки две каузи. Те се лишиха от букети в сватбения си ден и още в поканите помолиха гостите си да донесат вместо цветя, плик с пари, които да отидат в подкрепа на младежи, които напускат домове за деца. Младоженците са лично обвързани с каузата, тъй като Миряна работи във фондацията, която реализира програма „Дом възможност” за такива младежи. Освен това, вместо декоративни подаръчета за гостите, младоженците избраха да закупят ръчно изработени сапунчета от Работилницата за сапуни към „Дом възможност”.

По време на цялото сватбено тържество Миряна и Ивайло не преставаха да демонстрират своята вяра, че човек е създаден, за да се обрече във вярност на друг. Сватбата бе заснета от втория екип на „БАЛЕВСКИ ФОТОГРАФИЯ“, понеже Влади Балевски бе сред гостите, а колегата Иво Орешков бе кум на младоженците и този път бе пред обектива – вместо да снима, имаше честта да води хорото на „Бяла роза“ и „Яж, куме, пий“. Той и Цвети, заедно с Йоана (сестрата на булката) са сред най-близките приятели на младоженците и не случайно те поведоха хорото.

След веселия купон, двамата възнамеряват да отидат на сватбено пътешествие в Малта.

Екипът на „БАЛЕВСКИ ФОТОГРАФИЯ“ пожелава щастлив семеен живот на Иво и Миряна. Ние ще бъдем с тях и на фото-сесията след сватбата, така както бяхме и на предложението за брак.

Използването на снимките е разрешено при посочване на фотографа и спазване нормативите на ЗАПСП.

[nggallery id=80]

631

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни