Отзвук за открития урок на Влади Балевски

Отзвук за открития урок на Влади Балевски

На 03 ноември 2012г. в град Варна се състоя ОТКРИТ УРОК на Влади Балевски по фотография, за който предварително имаше информация и тук в блога на сайта. Събитието бе по повод седмицата на Реформацията и организирано от местната протестантска общност със съдействието на Община Варна и Дирекция по Вероизповеданията към Министерския съвет.
Интересът бе голям, а лекцията – увлекателна и много полезна, според мнението на всички присъствали. Бяха засегнати основни въпроси на фотографията и как вярата на Влади в Бог му влияе и помага в работата.

Времето от 13 до 16:30ч се оказа крайно недостатъчно и възникна идеята в началото на 2013г да се организира семинар за основи на фотографията, където Влади Балевски да разгърне подробно много от темите, които биха помогнали на начинаещи и любители фотографи да развият уменията си в тази област.
Лекцията бе съпътствана с презентация и информация от представител на магазини за фототехника „Фотосинтезис“ – град София, който раздаде накрая и ваучери за отстъпка на всички присъствали.

Отзвук от събитието имаше и в местната преса, за който може да прочетете след снимките по-долу.

Влади Балевски благодари за поканата и оказаното съдействие!

 

Ето и няколко снимки от събитието.

Влади Балевски

 

Влади Балевски

 

Влади Балевски

 

Влади Балевски

 

Влади Балевски

 

Кратък отзвук в местната преса може да прочетете ТУК.

още информация ТУК 

 

 

13

Остави коментар

Моля корегирайте грешките!

Полетата с * са задължителни